Blog

Infobar icon

Pri nákupe tovaru si uplatnite zľavu 3 % s kódom: KOSIK3

Pri nákupe tovaru nad 69,-  si v košíku vyberte DARČEK

 

Kategórie
 
 
 
 
 

Blogom bližšie k Vám

BLOG, pôvodne weblog ( niečo v zmysle ako webový denník ) umožňuje publikovať svoje názory, skúsenosti k určitým témam. Autor sa nazýva bloger, blogerka. Toľko z vysvetlenia slova BLOG. Teraz ste sa isto pousmiali, veď to poznáte, tak načo vysvetlivky. Hm, nikdy neviete...

 V našich blogoch Kategórie blogov sa upriamime aj na to, čo väčšinou nazývam ,ako „Dotazy zákazníkov na výstavách“. Vy sa nás pýtate, my Vám odpovedáme.

Niekedy to ale nejde priamo...hlavne ak ide o problémy osobného charakteru.  Bojujeme s odpoveďou pre pani, ktorá sa sťažuje na permanentné chrápanie manžela, aký vankúš je pre neho najvhodnejší, aby s chrápaním prestal. Že to rozhodne nie je ten, čo sa ukladá na tvár. A vyskúšame s nimi všetky, aby boli obaja spokojní.

Pousmejeme sa nad požiadavkami starších pánov, vyskúšať si matrac spolu s predajkyňou. Vtedy odpovedám, že 20-ročné slečny na skúšanie matracov sme už vypredali, prípadne, že si ten matrac rád vyskúša s nimi predajca – muž. Radi sa s Vami zasmejeme. Radi Vám poradíme, ak máte otázky, týkajúce sa našich produktov.

Dozvieme sa informácie, ktoré sa ani nechceme dozvedieť, lebo je ťažké hovoriť s Vami, že Vaše manželstvo nie je ružové a chcete oddelené postele. Že príjemná pani so smutným pohľadom je vdova, ktorá chce kúpiť už len jeden matrac, lebo ten druhý nepotrebuje. A keď ju pohladíte po ruke, pochopí, že jej osud Vám nie je ľahostajný. A mladý muž kupuje nepremokavé plachty pre svoju mamu.

Bude to vážne, aj úsmevné. Presne také, aký je život. 

Občas sa cítim, ako Váš spovedník...sme ľudia a emócie sa derú na povrch zároveň s informáciami, ktoré sa dozvedáme o vašich životoch. Inak to nejde, lebo keď spoznáme vás, vaše zvyky a vaše zdravotné problémy, môžeme zistiť, ktorý z výrobkov je pre Vás najvhodnejší. Ak je to v našich silách a možnostiach vždy sa Vám budeme venovať, poradíme Vám a poskytneme odozvu.

Za Meditec team

Vaša Eja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia